IKT műhely - Twitter

(videó) Twitter posztokon egy teljes film forgatókönyve

Maradva még egy kicsit a filmek világánál eme álmos szombat délelőtt, érdemes említést tennünk a legújabb twitteres “alkotásról”.

A közösségi média furcsa dolgokat képes néha kitermelni magából, sokszor meglepő, hogy egesek mennyi fantáziával, energiával és idővel rendelkeznek – jó példa erre az a több éves kép, ami a második világháborút mutatja be úgy, mintha a résztvevő országok Facebook felhasználók lennének. A legfrissebb ilyen alkotás egy több ezer Twitter állapotfrissítésből álló alkotás, melyek lényegében Quentin Tarantino Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs) című filmjének teljes forgatókönyvét alkotják.

A készítő minden szereplőnek és a “narrátornak” is létrehozott egy-egy Twitter profilt, így olyan, mintha tényleg beszélgető felhasználók közt zajlanának le a filmbéli dialógusok. A teljes gyűjteményt a forrásban megjelölt linken nézhetjük meg.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: