Számítógépek - Okostelefonok

Mégis fog tepsifonokat gyártani az Apple?

Úgy tűnik, az Apple is beáll a sorba, mármint ami a nagyobb kijelzőjű telefonokat (phableteket) illeti.

Az eredeti iPhone csak 3,5”-es képernyőt mondhatott a magáénak, később megjelent a 4”-es iPhone is, a további képernyőméret-növelést viszont azzal utasította el a cupertinói cég, hogy az ilyen telefonokat már nehéz kezelni. Időközben az Apple riválisai egyre közelebb engedték magukhoz a phablet kategóriát, az élen a Samsunggal és Galaxy Note vonalával, sőt a prémium androidos telefonok többsége is 5”-es képernyővel hódít.

Természetesen az Apple sem szeretne lemaradni, és egy ideje már több helyről is hallani, hogy 2014-ben egy, az eddigieknél nagyobb kijelzővel felruházott iPhone-nal szeretne kirukkolni, bár a képernyőméretről ellentmondásos hírek érkeztek. Állítólag az Apple a 6”-es telefon gondolatával is játszadozik, azonban egy friss kínai jelentés, belső Foxconn-forrásokra hivatkozva, már azt valószínűsíti, hogy egy 4,7”-es és egy 5,7”-es képernyőjű iPhone-t dob piacra idén az Apple, és mindkét modellt ujjlenyomat-olvasóval látja majd el.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: