Hírek - IKT hírek röviden

Mi valósult meg a 2013-as CES menő termékekből?

Hétfőn startol az idei Consumer Electonics Show. Utánanéztünk, mi lett a sorsa a tavalyi seregszemle legnépszerűbb újdonságainak.

Holnap kezdődik a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai és informatikai kiállítása, a Consumer Electronics Show (CES). Cikkünkben arra vállalkoztunk, hogy megnézzük, mi történt az elmúlt egy évben a tavalyi seregszemle nagy felfedezettjeivel; voltak közöttük olyanok, amelyek beváltották a hozzájuk fűzött reményeket – és persze olyanok is, amelyek végül csalódást okoztak a számunkra.

A Las Vegas-i CES évek óta a menő új technológiák, merész prototípusok és mókás kütyük gyűjtőhelye. Meglepő módon a 2013-as show kedvencei közül olyan termékeknek is sikerült eljutniuk a kereskedelmi forgalmazásig, amelyekről sosem gondoltuk volna: mint a meglehetősen fura kinézetű Hapifork „okosvilla” vagy éppen a dupla kijelzős YotaPhone.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: