Hírek - IKT hírek röviden

A böngésző, amely letaszította az eddig legnépszerűbb Firefoxot a trónról Magyarországon

Új kedvenc böngészője van Magyarországnak, a Rankings.hu lapletöltések alapján mért statisztikái szerint a Google Chrome az.

A szoftver már hetek óta fej-fej mellett állt a Firefoxszal, azonban nem tudta megelőzni, végül az év utolsó hetében sikerült. A Rankings.hu adatai alapján a december 23-29 közötti hétben a Chrome részesedése 38,41 százalékra emelkedett, miközben a Firefoxé 37,06 százalékra csökkent.

IE: csúcsról a mélybe Amikor a Gemius elkezdte mérni a magyar böngészőpiacot, még az Internet Explorer vezetett, a Microsoft böngészőjének piaci részesedése 73 százalékon állt 2007 első negyedévében, a Firefoxé pedig 23 százalék volt - a Chrome még nem is létezett ekkora, azt csak 2008 nyarának legvégén mutatta be a Google. Érdekes, hogy megjelenésének negyedévében mindössze 0,19 százalékos részesedést tudott szerezni a Chrome Magyarországon.

Tovább a teljes cikkhez >>> hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: