Számítógépek - Okostelefonok

Jó érték/ár arányú okostelefonok az Acer-től - Liquid Z5

Az Acer továbbra is igyekszik mérsékelt árfekvésű okostelefonok garmadájával elárasztani a piacot, melyek a méregdrága, csúcskategóriás komponensek helyett inkább a jól bejáratott, kiemelkedő ár/érték arányú alapanyagból építkeznek.

Nincs ez másképp a Liquid Z3 utódjának szánt Z5 esetén sem, mely magasabb sorszáma is Előre vetíti az erősebb műszaki paramétereket. Az Android 4.2 Jelly bean operációs rendszert futtató mobil vásárlói komoly kompromisszumok megkötésére kényszerülnek, hiszen az 5 hüvelykes, 480 x 852 képpontos kijelző, 5 megapixeles fő és VGA előlapi kamera, valamint 1,3 GHz-es kétmagos MediaTek MT6572 processzor mellé csomagolt 4 GB tárhely és 512 MB RAM idén már meglehetősen kevésnek tűnik.

Az egyszerre két hálózaton is használható Acer Liquid Z5 először Belgiumban, Franciaországban, Hollandiában, Luxemburgban, Németországban és az Egyesült Királyságban lesz kapható, méghozzá 169 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: