Számítógépek - Okostelefonok

Olcsó Asus okostelefonok a Zen sorozatban

Olcsó Androidos okostelefonokkal és 8 hüvelykes táblával újított a tajvani gyártó.

Jonney Shis, az Asus vezérigazgatója szinte extázisba került, amikor az új ZenFone mobilok árazása került szóba, ami nem csoda, mivel a család legkisebb tagja 99 dolláros áron kerül majd forgalomba, míg a csúcsmodellért 199 dollárt (körülbelül 44 ezer forintot) kérnek majd el. A megfizethető mobilokban közös az Intel Atom architektúra, az 1 GB RAM, a microSD bővítés lehetősége, az Android 4.3-as operációs rendszer (hamarosan 4.4-re frissítve) a ZenUI egyedi felülettel kiegészítve, valamint az öt különböző színű változat.

A Zen család legerősebb tagja a ZenFone 6 hat hüvelykes IPS kijelzővel (1280x720) rendelkezik, ami a GloveTouch technológiának köszönhetően kesztyűben, valamint - a PenTouch megoldással - stylus tollal is vezérelhető. A tepsifon az előzetes híreknek megfelelően nem kis darab, hiszen például a korábban általunk is tesztelt Nokia Lumia 1520-at is lekörözi a méreteit tekintve.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: