Hírek - IKT hírek röviden

Így működik az LG Lifeband Touch sportos okoskütyü

Nem túlzottan meglepő, hogy a koreai gyártó bejelentette első viselhető sportos kiegészítőjét, a Lifeband Touch karpántot.

A készüléket már a tavalyi CES-esen is láthattuk, sőt, nemrégiben a Twitteren is felröppent a hír, miszerint hamarosan újra terítékre kerül az eszköz. A sportos óra többek közt lépésszámlálásra és a megtett távolság monitorozására is képes, ezáltal pedig az elégetett kalória is kiszámítható.

A Lifeband Touch iOS és Android rendszerű készülékekkel is képes együttműködni a 4.0-ás Bluetooth kapcsolaton keresztül és a sport funkciók mellett zenevezérlésre is alkalmas. Az LG egyelőre még nem közölt további részleteket, így sem egyéb szoftveres és hardveres adottságokról, de még a várható áráról sem tudunk sokat, de ez minden bizonnyal hamarosan megváltozik, hála a ma kezdődő CES expónak, melyen természetesen a koreai gyártó többek közt ezzel a modellel is képviselteti magát.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: