Hírek - IKT hírek röviden

Világítást, klímát, hűtőt is lehet vezérelni a Smart TV alkalmazásssal

Az SDK 5.0 és a jelenlegi 4.5-ös verzió közötti legnagyobb különbség az, hogy a Samsung jelentősen kibővítette a Smart TV-kkel kompatibilis elektronikai és háztartási eszközök körét, így a felhasználók a világítást, a klímát vagy a hűtőszekrényt is vezérelhetik majd egy megfelelő Smart TV alkalmazás segítségével.

Az új SDK már tartalmazza a Web UI Frameworköt is, így a fejlesztők egyszerűbben építhetnek be különböző látványos vizuális elemeket az alkalmazásokba, és az iparágban elsőként a fejlesztők a PNaCL technológiát is használhatják, így komplexebb játékok vagy videófeldolgozási funkciókkal ellátott appok elkészítésére is lehetőség nyílik. A Multi Screennel az alkalmazások tévén és mobileszközön egyszerre futtathatók, a böngészőalapú IDE segítségével pedig a TV-re szánt alkalmazások fejlesztése egy egyszerű böngészőben is történhet.

Az SDK 5.0 hamarosan tölthető lesz a Samsung Developers Forumról.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: