Hírek - IKT hírek röviden

Miért kapott gorilla glass borítást az új, elegáns Pebble okosóra?

Ahogy arról már hírt adtunk, a Pebble is készült valamivel az idei CES alkalmára, ám a közösségi finanszírozásból megvalósult okosórájáról ismertté vált cég rögtön három újdonságot is bejelentett Los Angelesben.

Ebből az egyik egy új hardver, mely ugyan nem a belsőre nézve jelent megújulást, sokkal inkább külsőségekben tettek egy nagyobb mérföldkövet. A Pebble első verziója leginkább csak sportosnak nevezhető, de semmiképpen sem számított túl elegánsnak, a most bemutatott Pebble Steel viszont már az óragyártásban egyre népszerűbb PVD (Physical Vapour Deposition – fizikai gőzfázisú leválasztás) eljárással kezelt rozsdamentes acél házat kapott, mely egy minden helyzetben vállalható külsővel vértezte fel a kiegészítőt.

A strapabíróságot garantálja továbbá, hogy a még korábban a kijelző elé helyezett műanyag szerepét a Corning Gorilla Glass védőüvege vette át Az új Pebble január 28-án kerülhet a boltok polcaira 249 dolláros áron, melyben benne foglaltatik a fém és a bőr óraszíj is – igaz ezek speciális csatlakozója miatt kizárt, hogy saját szíjat használhassunk az órához. A Pebble Steel háza korlátozott mértékben vízálló, az akkumulátor továbbra is egy hetes használatot ígér, a töltöttség állapotát pedig egy külön indikátor LED jelzi viselője számára.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: