Hírek - IKT hírek röviden

A hangvezéret okossütő mindent tud

A hangvezérelt Lynx Grills tejszínhabos álommá teszi az otthoni sütés-főzést. Legalábbis a fejlesztői szerint.

A LynxGrills kedden, a CES 2014-en mutatta be legújabb okossütőjét, a hangvezérelt konyhai csodát várhatóan 2015-ben dobják piacra. A sütő vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakozik egy online receptadatbázishoz, folyamatos tanácsokkal segíti konyhában tébláboló urát/úrnőjét a főzésben, a kritikus pillanatokban pedig szöveges üzenetben ugraszt: ideje lenne megfordítani a pecsenyekacsát vagy ránézni a mazsolás kuglófra.

„Tulajdonképpen lehetővé teszi a számodra, hogy úgy készíts el egy ételt, mintha egy zenekart dirigálnál, minden egyes hozzávalót és lépést úgy menedzselhesd, hogy biztos lehess benne, azt kapod, amit szeretnél” – összegezte az agyas konyhai berendezés erényeit a Mashable-nek nyilatkozva Jim Buch, a LynxGrills vezérigazgatója. A WiFi-re csatlakoztatott sütő első lépésben alaposan kifaggatja a tulajdonosát arról, hogy milyen ételt szeretne elkészíteni, majd kiszámítja az ideális sütési időt, kiválasztja a megfelelő módszert, sőt, még azt is megmondja, pontosan hova kell tennünk az egyes hozzávalókat.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: