Számítógépek - Okostelefonok

Akár 60/12 órát is kibír a Huawei Ascend Mate 2 4G tepsifonja

Állítólag két napot is kibír egyetlen töltéssel a túlméretezett készülék. Az utóbbi körülbelül három évben egyre többen tapasztalták, hogy egy okostelefontól koránt sem kell alapmobiltól megszokott akkus üzemidőt várni, ráadásul ezen probléma megoldása helyett a gyártók inkább a karcsúsításra fókuszáltak.

Szerencsére időközben a telepek terén is sikerült komoly előrelépéseket tenni, amelynek köszönhetően a CES-en bejelentett Huawei Ascend Mate 2 4G-be 9,5 mm-es vastagsága ellenére 4050 milliamperes került, bár a telefon 202 grammos súlyán azért érződik az extra. A gyártó állítása alapján a készülék 60 óra normál használatot és 12 órányi netezést bír egyetlen töltéssel.

Slusszpoén, hogy képes más eszközöket is tölteni. A fentebb elhangzottaktól eltekintve nem világmegváltó a Huawei ismeretlen áron nemsokára piacra kerülő okostelefonja: 6,1 colos és 1280×720 pixeles IPS érintőkijelző, Gorilla Glass védőréteg, 150 / 50 Mbps sebességű LTE modem, 5 és 13 megapixeles kamerák, négymagos processzor (modelltől függően Qualcomm Snapdragon 400 vagy Huawei HiSilicon lapkakészlet), 2 GB RAM, 16 GB bővíthető háttértár, Emotion kezelőfelületes Android 4.3 OS. (Forrás: GSMArena)

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: