Hírek - IKT hírek röviden

 1,2 GHz-es Dual-Core processzort és lecsatolható antennákat kapott az új Linksys WRT1900AC router

A Linksyst a tavalyi évben vásárolta meg a Cisco tulajdonából a Belkin, amely a saját otthoni router családját egészíti ki egy vállalati modellel.

A mai napon bemutatott új hálózati eszközök a Belkin szerint a világ legnépszerűbb router dizájnját kapták. Még 2002-ben mutatkozott be a Linksys WRT54G a fekete és kék szín összeállításában és a Belkin által birtokolt Linksys név alatt ezt a dizájnt követve mutatták be a mai napon az újdonságokat.

A WRT54G által inspirált Linksys WRT1900AC Dual Band Wifi router modernebb vonalakkal, de a jellegzetes kék-fekete házba került, így valószínűleg sokakban nosztalgiát ébreszthet. A 12 évvel ezelőtti routerhez képest azért jelentős fejlődés történt a házon belül, hiszen 1,2 GHz-es Dual-Core processzor került bele, négy lecsatolható antennát kapott, valamint eSATA és USB 2.0 és USB 3.0 csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik az új router.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: