Hírek - IKT hírek röviden

Abszolút térhatású élmény az UHD felbontású hajlított tévékkel

A Samsung a Las Vegas-i CES-en leplezte le első kereskedelmi forgalomban kapható, hajlított képernyőjű Ultra HD felbontású tévéit.

A Samsung tíz új Ultra HD felbontású és 6 hajlított képernyőjű tévékészüléket fog piacra dobni idén, köztük a világ legnagyobb, 110 hüvelykes UHD, valamint a 105 hüvelykes (266 cm-s) hajlított UHD televízióit. Az újdonságokat a rengeteg terméket felvonultató, Las Vegas-i CES 2014 szakkiállításon mutatta be a cég, egy igen kínos színpadi jelenet kíséretében.

A gyártó szerint a hajlított dizájn és az UHD képminőség kombinációja abszolút térhatású élményt nyújt a nézőknek. A hajlított képernyő olyan mélységet kölcsönöz a filmeknek, amely nem tapasztalható meg sík képernyőn, ráadásul a szélesebb látószög olyan panorámahatást kelt, amely miatt a képernyő még nagyobbnak tűnik, mint amilyen valójában.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: