Hírek - IKT hírek röviden

Kisgyermek mód is van az új Canon LEGRIA HF R videókamerában

A Canon két új, egyszerűen kezelhető, a fogyasztói piacra szánt videókamerát mutatott be. A LEGRIA HF R56 és a LEGRIA HF R506 kamerák lehengerlő minőségben rögzítik legszebb emlékeit.

Az új kompakt modellek a Canon Full HD videórendszerét és optikai képstabilizáló technológiáját intuitív audiofunkciókkal párosítva ideális előrelépési lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik jelenleg az okostelefonjukkal vagy kisméretű fényképezőgépükkel vesznek fel mozgóképet. Kreatív szabadság családok számára Szülők és családok számára is tökéletes új LEGRIA HF R sorozat modelljei könnyen átélhetővé teszik a legfontosabb pillanatokat, a gyermek első lépéseitől kezdve az első szavak kimondásáig.

A kibővített Kisgyermek mód segítségével a szülők akár három gyermek számára is regisztrálhatnak profilokat, és ezek segítségével személyre szabott bébialbumokban tárolhatják a velük kapcsolatos videókat, dokumentálva a csemete növekedését. Ugyanitt a felvételeket egyéb kreatív animációkkal és bélyeggel bővíthetik, amelyek például a születési súlyt, a magasságot, vagy fontos dátumokat és adatokat tartalmazhatnak, jelezve a gyerek növekedését.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: