Számítógépek - Okostelefonok

 így néz ki az új Samsung TouchWiz okostelefon

Talán a Galaxy S5-ön mutatkozhat be a frissített kezelőfelület. A mondhatni nevetségesen jó forrásokkal rendelkező evleaks tegnap megszellőztetett három képernyőképet a Samsung következő generációs mobilos kezelőfelületéről.

A programindítóban látható ikonok alapján – például Play Books – egyértelműnek tűnik, hogy a Tizen helyett az androidos TouchWiz friss változatáról van szó. Sajnos kommentárt nem kaptunk a képernyőképek mellé, azonban a jelek szerint a rendszerikonok terén a vállalat szeretne némileg eltávolodni a TouchWizre jellemző négyszögletes dizájntól.

Ettől függetlenül a widgetek mindenképp szögletesek maradnak, amely érthető az optimális helykihasználás miatt. A frissített vizuális nyelv kontrasztot teremthet a különféle célú grafikus elemek közt, amely segíthet a felhasználóknak intuitívabban megérteni azok szerepét.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: