@Napló - A professzionális e-Napló megoldás

Iskolaadminisztráció - e-Napló és e-Ellenörző

Ingyenes, de nem muszály használni a Magiszter elektronikus naplót

Nem kötelező, ugyanakkor ingyenes a köznevelési intézményeknek a 2013/2014-es tanévben a Magiszter rendszer használata - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi).

Az intézmények így modern technológiára épülő, internet alapú rendszerben láthatják el a tanügy-igazgatási feladataikat - olvasható az Emmi közleményében. Hozzáfűzték, hogy a részét képező e-napló segítségével regisztrálhatják a tanórákat, illetve rögzíthetik a tanulók érdemjegyeit, hiányzásait, késéseit.

A rendszerben az intézmények számára egyszerűsödik a tanulók átlépése, új tanuló felvételekor pedig átemelhetők az előző iskolában tárolt adatok. Az osztályfőnökök és az igazgató számára az elektronikus naplóban elérhető számos olyan ellenőrző funkció is, amelyek segítik a tanulói mulasztások, pedagógus haladási naplók teljességének ellenőrzését.

Tovább a teljes cikkhez >>> eduline.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: