Hírek - IKT hírek röviden

Lenyúlták az androidosok a windowsos felületet!?

Remek táblagépekkel rukkolt ki a Samsung a CES-en, azonban nemcsak a gépek specifikációi érdekesek.

Mint ahogy arról már mi is beszámoltunk, egy sor új, imponáló specifikációjú mobil terméket jelentett be a Samsung az idei CES-en. A nagyképernyős táblagépeken már egy új, „csempés” felhasználói felülettel találkozhatunk, amelyik bizony ismerős lehet a Windows 8-at vagy a Windows Phone-os eszközöket használók számára.

A Magazine UX nevű interfészt a nagyobb képernyőkhöz optimalizálták, és ahogy az a Samsung sajtóközleményéből is kiderül, ez, a nyomtatott magazinéra emlékeztető felület lehetővé teszi a kedvenc tartalmak megfelelő keretek közé szervezését, az appok gyors elérését. A hasonlóság a Magazine UX és a Modern UI között vitathatatlan, ezért is kérdezte meg a TrustedViews a Samsung terméktervezési igazgatóját erről, aki azzal hárította el a kérdést, hogy nem hiszi, hogy ez bármit is számítana, majd azt ecsetelte, miért is jó a felhasználók számára ez a felület.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: