Hírek - IKT hírek röviden

Itt a SUSE Manager Management Pack for Microsoft System Center felügyeleti csomag

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a SUSE Manager Management Pack for Microsoft System Center felügyeleti csomag.

A megoldás egységes, központi konzolt biztosít a Windows és Linux kiszolgálókat együttesen üzemeltető rendszergazdák számára a virtuális és a fizikai környezetek felügyeletéhez, a javítócsomagok állapotának ellenőrzéséhez, valamint a szükséges frissítések telepítéséhez. A SUSE Manager hatékonyságát jól bizonyítja, hogy összesen 140 százalékos növekedést ért el az utóbbi egy év során.

Napjaink adatközpontjaiban teljesen általános jelenség a heterogén infrastruktúra, és az ügyfelek sikereihez és elégedettségéhez elengedhetetlen, hogy egyszerű legyen a több rendszert is lefedő felügyelet. A Microsoft és a SUSE 2006 óta dolgoznak közösen olyan interoperábilis megoldások kialakításán, amelyek segítségével a vállalatok többet hozhatnak ki vegyes Windows és Linux környezeteikből.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: