Hírek - IKT hírek röviden

Megújította iPad alkalmazását a KLM

A holland királyi légitársaság egy olyan iPad alkalmazást dobott piacra, amely felhasználóbarát funkciói mellett egyedi, háromdimenziós dizájnja miatt is különleges.

Az applikációval olyan szolgáltatások érhetők el, mint utazási tippek, foglalás, check-in, papírmentes beszállókártya és üléskiválasztás. „Az alkalmazás fejlesztésében az utazás és a dizájn területének nemzetközi szakértői, illetve a KLM közösségi média követőinek egy kiválasztott csoportja vett részt.

Segítettek az alapvető funkciók bővítésében és az alkalmazás használhatóságának növelésében is. Illetve természetesen bevontunk törzsutasokat is a fejlesztési munkálatokba, hogy egy olyan alkalmazást hozzunk létre, amely a felhasználói körünkre szabott és megfelel az ügyfelek igényeinek.” – nyilatkozta Martijn van der Zee, az Air France – KLM e-kereskedelmi osztályának szenior alelnöke.

Tovább a teljes cikkhez >>> hu.socialdaily.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: