Hírek - IKT hírek röviden

Socialmatic – androidos polaroid kamera és fotónyomtató instagramos külsőben

Találós kérdésnek is beillene a Polaroid most bemutatott fényképezőgépe, mely külsőségeket tekintve egy Instagram ikonra hasonlít, a készülékház alatt pedig egy Android kamerát találunk egy ZINK nyomtatóval kombinálva.

A Socialmatic kamera rögtön két érzékelővel rendelkezik, ebből az elsődleges egy 14 megapixeles egység, míg a hátlapon egy 2 megapixeles példány ül meg a 4,5 hüvelykes érintőképernyő felett, mely utóbbin keresztül kezelhetjük az operációs rendszert. Kommunikációs szempontból Bluetooth és WiFi egyaránt rendelkezésünkre áll, így műveinket nem csak közösségi portálokon oszthatjuk meg, hanem ki is nyomtathatjuk “kékfogon” keresztül, melynek persze csak akkor van értelme, ha nagyobb méretet szeretnénk a beépített Zero INK nyomtató képességeinél.

Az újraélesztett azonnali képeket kínáló Polaroid kamera 4GB háttértárral is rendelkezik, mely microSD kártyával is bővíthető.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: