Hírek - IKT hírek röviden

Mit tud a Neptune Pine androidos óramobil?

Az okostelefonok csuklón hordható távvezérlőjeként és másodlagos kijelzőjeként is felfogható okosórák mellett ismét felbukkantak a saját GSM modullal is rendelkező karórák, melyek legújabb generációja már Android operációs rendszer köré épül, de kompaktnak továbbra sem nevezhetőek.

Nincs ez másképp a 19 éves kanadai Simon Tian által tervezett Neptune Pine esetén sem, mely azonban sikeres Kickstarter projektként közösségi finanszírozásból végül piacra is kerül. Az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszert futtató óriásóra 2,4 hüvelykes, 320 x 240 képpontos kijelzőt, LED villanóval ellátott 5 megapixeles fő és VGA előlapi kamerát, GPS, WLAN és Bluetooth 4.0 modult, 1,2 GHz-es kétmagos Snapdragon S4 processzort, 512 MB RAM-ot, 810 mAh kapacitású akkumulátort, valamint 32, 16 vagy 8 GB belső memóriát kapott, mely utóbbi variáns NFC modullal is rendelkezik.

A 66 x 53,5 x 14,2 milliméteres és csuklópánt nélkül 60,8 grammos Netune Pine a hivatalos termékoldalon már előrendelhető nettó 335 és 395 dollár közötti áron.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: