IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Most még több lehetőség az ingyenes Spotify zenehallgató szolgáltatásban

Az egy hónapja már Magyarországon is elérhető streaming alapú zenehallgató szolgáltatás, a Spotify egy fontos funkciójával kapcsolatban most már az ingyenes felhasználók is teljes szabadságot élvezhetnek.

Az App Store hazai TOP 50 listájának büszke tagja a Spotify alkalmazása, ez is jele annak, hogy a Magyarországon egy hónapja elérhető streaming alapú zenehallgató szolgáltatás nálunk is sikert aratott. Az ingyenes verzió nem ad teljes szabadságot a használatban, mint a fizetős, de most van egy örömhírünk az iPhone-on és iPad-en zenét hallgatók számára: ha frissítik az alkalmazást, akkor már bármilyen zenei listán kihasználhatják a véletlenszerű lejátszás opciót.

Eddig csak akkor lehetett ezt megtenni, ha legalább 20 számot tartalmazott egy lista és azok legalább három albumból származtak. Most már bármilyen összeállításnál, így például saját kedvenceinknél vagy akár egy adott albumnál is lehet élni a véletlenszerű lejátszás lehetőségével, és a fejlesztők korábbi ígérete alapján ez hamarosan az androidos felhasználók számára is így lesz.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: