Számítógépek - Okostelefonok

Hisense tepsifon a nagy méretet kedvelőknek

Komolyan vehető hardverek kerültek a Hisense túlméretezett mobiljába. Az idei CES-en szokásukhoz híven aránylag nagy számban képviseltették magukat kínai cégek is, a kisebbek közül mondhatni nagyságrendileg emelkedett ki a Hisense.

A vállalat többek közt a fantáziadúsan elnevezett „X1” okostelefonját vitte a kiállításra, amely Android 4.4 operációs rendszerén felüli érdekességét a 6,8 colos és 1920×1080 képpontos IPS érintőkijelzője jelenti. A telefon nemzetközi forgalmazásáról egyelőre nem esett szó, azonban az Egyesült Államokba talán még a második negyedév során megérkező modellbe „középkategóriásnak megfelelő” árért cserébe 13 megapixeles hátlapi kamera, Qualcomm Snapdragon 800 lapkakészlet, 2 GB RAM, HSPA+ modem, továbbá 3900 milliamperes akku került.

Az Engadget beszámolója alapján a Hisense X1 legnagyobb problémáit a készülékház anyaghasználata és összeszerelési minősége jelentik, bár a hardverek és megfizethetőbb árfekvés ismeretében ez nem túlságosan meglepő.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: