IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Így tilthatja le a Gmail új funkcióját

Új funkcióval bővült a Gmail: akár olyan idegenek is elérhetnek bennünket e-mail fiókunkon keresztül, akiknek sosem adtuk meg e-mail címünket.

A mai naptól él a Google új szolgáltatása: egy új e-mail írásakor a Gmail a Google+-osok közül is javasol címzettet, még akkor is, ha sosem váltottunk vele e-mail címet. Persze a keresőóriás az adatvédelemre is gondolt, és a Google+-osok csak akkor fogják meglátni az e-mail címünket, ha levelet írunk nekik, és mi is csak akkor látjuk az övéket, ha válaszolnak a levelünkre.

Bár alapból be van kapcsolva ez az új funkció, a Google természetesen nem kívánja ránk erőltetni, és lehetőséget kínál a kikapcsolásra. Ehhez kattintsunk a Gmailben jobbra fent a fogaskerék ikonra, és válasszuk a Beállítások lehetőséget.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: