Számítógépek - Okostelefonok

Mindenkinek jár a Windows Phone 8.1 frissítést

A Microsoft tájékoztatása szerint 3 év a szoftveres terméktámogatási idő. A finn mobilgyártó Lumia Black frissítésének tegnapi kiadása miatti izgalmakat, vagy éppen nem egy újabb Nokia okostelefon birtokában a csalódottságot alig kihevertek nagy örömére tavasszal meg fog érkezni az eddigi legnagyobb patch a Windows Phone 8 történetében; természetesen a Blue kódnevű 8.1-ről van szó.

A redmondi vállalat Windows Phone üzletágának sajtófőnöke szerint ezúttal nem maradnak hoppon a vásárlók, ugyanis elméletileg az összes WP8-as telefonnal rendelkező meg fogja kapni a frissítést, az eszközök szoftveres terméktámogatási ideje 36 hónap. A patch mobilokra való eljutásának maximum a szolgáltatók tehetnek keresztbe, ám az operátorok feltehetően most sem kívánják felingerelni az ügyfeleiket, így nincs mitől tartani.

A Windows Phone 8.1 újdonságairól egyelőre semmi biztosat sem lehet tudni, a frissítés hivatalos bejelentésére talán a márciusi Mobile World Congress-en, vagy legkésőbb az áprilisi Build 2014 konferencián lehet számítani. (Forrás: Computerworld)

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: