Hírek - IKT hírek röviden

Miért nem eladó a Snapchat?

Evan Spiegel, a Snapchat társalapítója és első embere megindokolta, hogy miért utasította el a Facebook rendkívül gáláns felvásárlási ajánlatát.

A korlátozott ideig megtekinthető fotókat kitaláló képmegosztó szolgáltatás menedzsere a Forbes amerikai gazdasági magazinnal osztotta meg a gondolatait és kitért a tavaly novemberi ügyre is. Mint ismeretes, a Snapchat 23 éves társalapítója visszautasította a Facebook 3 milliárd dolláros ajánlatát, mondván előtte szeretné megnövelni a felhasználók számát, mert így még több pénzt kérhet a platformért. (A cég a Google figyelmét is felkeltette.) lépés érthetetlennek tűnt, hiszen a társalapítóknak 750 millió dollárt hozott volna a tranzakció.

Spiegel ezzel kapcsolatban ezt nyilatkozta: "Csak nagyon kevés olyan ember van a világon, akinek lehetősége van egy ilyen üzletet felépíteni. Nem érdemes mindezt egy rövid távú nyereségért elcserélni." Spiegel egyébként nem származik szegény családból és ma is a szüleinél lakik.

Tovább a teljes cikkhez >>> sg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: