Hírek - IKT hírek röviden

(videó) Cellcontrol Drive ID - iPhone biztonsági alkalmazás autósoförőknek

A Cellcontrol bemutatta az első és egyetlen olyan megoldást, a Drive ID-t, amely az Apple iOS felhasználói számára készült, és segít abban, hogy vezetés közben ne tereljék el figyelmüket olyan dolgok, mint például egy új SMS vagy e-mail.

Ez egy biztonságos vezetési rendszer, amely letiltja a használatát bizonyos mobiltelefon alkalmazásoknak vezetés közben. Az Cellcontrol Drive ID érzékeli, amíg a jármű mozgásban van, és a vezető csak akkor kapja meg a bejövő értesítéséket, amikor az autót leállította.


Miközben segít abban, hogy ne terelje el a vezetésről a figyelmet semmi zavaró telefonos értesítés, ezzel egyidejűleg biztosítja a felhasználóknak a biztonságos iPhone funkciók használatát, mint például a Siri. A megoldás segítségével a felhasználók maguk is beállíthatják, pontosan milyen funkciók működését szeretnék korlátozni vezetés közben.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: