Hírek - IKT hírek röviden

LG újdonság - pulzusmérés fülhallgatóval

Rögtön két termékkel is belépett a testedzéshez készült technikai eszközök terepére az LG. A vállalat a CES 2014 szórakoztatóelektronikai szakkiállításon mutatta be Lifeband névre hallgató csuklópántját és a Heart Rate okos fülhallgatót.

A Lifeband Touch egy intelligens tevékenységkövető eszköz, pulzusmérőkkel és okostelefonokkal egyaránt kompatibilis. Az érintésérzékeny kijelzőjén az idő, a biometrikus adatok, a bejövő hívások és zenevezérlők láthatók.

A beépített háromtengelyű gyorsulás- és magasságmérő pedig lehetővé teszi a legfontosabb teljesítménymutatók, így a megtett távolság, a sebesség, a lépésszám, az elégetett kalóriamennyiség és a tervezett iram pontos mérését. A Lifeband Touch emellett Bluetooth-alapú vezeték nélküli kapcsolat létesítésére is alkalmas, így adatokat tud továbbítani okostelefonra, vagy adatokat fogadni más eszközökről, például a Heart Rate fülhallgatóról.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: