Hírek - IKT hírek röviden

Végre van áttörés! - okosórák alacsony árakon

Az okosórák napjaink talán legtrendibb kütyüjei, melyek sajnos nem olcsók, hiszen egy Samsung Galaxy Gear hazánkban mostanság legolcsóbban 75 ezer forint ellenében gyűjthető be, a Sony SmartWatch 2 ára pedig 40 ezer forint magasságában alakul.

De mit szólnánk például egy 10 ezer forintos okosórához. Az Archos Las Vegas-i CES kiállítási standján komoly erőkkel képviseltetik magukat a gyártó legújabb okosórái, melyek közül a legolcsóbb modell 50 dollárba, vagyis átszámítva mintegy 11 ezer forintba kerül.

Ezért az összegért persze ne várjunk gyönyörű kijelzőt és integrált kamerát: az újdonságra egy 1,55 colos képátlójú kijelzőt került, mely fekete/fehér kivitelű, az viszont mindenképpen jó hír, hogy az alacsony fogyasztású készülék egy feltöltéssel akár két héten keresztül is használható. Az Archos 130 dollárért (29 ezer forint) már egy olyan fejlettebb modellt ad, mely elsősorban ívelt e-ink érintőképernyőjéről, alumínium borításáról, illetve Bluetooth 4.0 (LE) támogatásáról ismerszik meg.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: