Hírek - IKT hírek röviden

Átok vagy áldás? - Újabb újítás a Gmail-ben

Természetesen nem ez a célja a levelező hamarosan bemutatkozó funkcionalitásának. Tegnap délután a Gmail levelezőrendszer hivatalos blogján újabb bejelentés tétetett közzé, amely szerint hamarosan a Google+ fiókkal is rendelkező felhasználóknak az e-mail címük ismerete nélkül is küldhetünk levelet.

Ez úgy fog kinézni, hogy a levélküldő felületen a címzett nevét gépelve Google+ felhasználók is feltűnnek majd. Az új típusú füles bejövő postaládát használva az efféle levelek két helyen landolhatnak: a köreinkben lévő személyek üzenetei az „Elsődleges” fülbe kerülnek, míg az ismeretlenek üzenetei a „Közösségi” részben jelennek meg.

Ismeretlen küldő fél csak akkor ismerheti meg a Gmail címünket, ha válaszolunk a levelére, a spammelőket egyetlen kattintással lehet majd jelenteni. A funkcionalitás az elkövetkező hetekben fokozatosan fog elérhetővé válni, a megtörténtekor mindenki egyértelmű értesítést kap róla.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: