IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Confide - ingyenes Snapchat szöveg- üzenetküldő alkalmazás okostelefonra

A megtekintésük után megsemmisülő képeket küldő alkalmazás, a Snapchat óriási siker. Most itt van egy app, amely ugyanezt tudja, csak szöveges üzenetekkel.

Ha olyan üzeneteket szeretne küldeni, amelyek ingyenesek és megtekintésük után azonnal megsemmisülnek, akkor itt a megoldás. A koncepció ismerős lehet a Snapchat felhasználóinak, akik képeket küldenek egymásnak ugyanígy, és most eljött a szöveges üzenetek ideje is.

Az App Store-ból ingyenesen letölthető Confide révén az alkalmazás többi felhasználójának szöveges üzeneteket küldhetünk, amelyek elolvasásuk után törlődnek. A Snapchat legnagyobb problémája, hogy screenshot készítésével tárolhatóak a képek, és erre a Confide fejlesztői sem találtak megoldást, de azt már elérték, hogy tudjunk az ilyen esetekről, azaz értesítést kapunk, ha egy adott üzneteről screenshotot készítettek.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: