IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Rando – ingyenes véletlenszerű fotómegosztás Android, iPhone, WP8-ra

Az utóbbi években a számos új közösségi szolgáltatás bukkant fel a már ismert nagyok mellett, melyek egyre nagyobb teret hódítottak el azoktól, különösen a fiatalok körében.

Ezekre az “újoncokra” többségében jellemző, hogy leghangsúlyosabb jellemzőjük a különféle multimédiás tartalmak megosztásának képessége, elég csak az Instagramra, Vine-ra vagy Snapchatre gondolni. A Rando valahol félúton jár ezek és a Chatroulette nevű, a feleket véletlenszerűen kisorsoló csevegő szolgáltatás között – erre utal a “random” szóból generált név is.

A hangsúly itt kifejezetten a fotómegosztáson alapul, az Androidra, iOS-re és Windows Phone-ra is elérhető kliens programok ugyanis teljesen lényegében vadidegeneknek küldik tovább az általunk készített fotókat. A Rando ugyanis nem szól másról, mint hogy egy fotóért cserébe egy másikat kapunk, témától függetlenül.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: