Hírek - IKT hírek röviden

Neptun Pine, a karon viselhető okosóra - okostelefon

Az idei CES-en – ahogy már unásig emlegettük – tombolt a viselhető technológia láz, széles palettát láthattunk a magunkra aggatható elektronikus eszközökből.

Akadt itt okosóra a nagyoktól és az egyelőre még ismeretlen gyártóktól is, fitnesz kiegészítők melyek sportolásnál előnyösek, de olyan vakvágánynak tűnő modellekkel is lehetett találkozni, mint a csuklóra rögzíthető hangszóró. A Neptun Pine ezzel szemben egy igen komoly vonalon szállt be az üzletbe, a készítők okosórája nem egy egyszerű kiegészítő, hanem egy önálló, viselhető eszköz, pontosabban egy karra csatolható okostelefon.

Az Android rendszerű készüléket szintén a CES keretei közt mutogatták a látogatóknak, de a projekt már egy ideje a Kickstarteren is elérhető. Az órának ormótlan eszköz ugyan telefonnak sem túl nagy, de annak idején a SonyEricsson Xperia X10 Mini páros és annak utódai is viszonylag keresett modellek voltak apró méretük ellenére, így ez alapján nem lehet eldönteni, mennyire lesz sikeres a készülék.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: