Hírek - IKT hírek röviden

Office 365-t is árul majd a GoDaddy tárhelyszolgáltató

Újabb módon próbál kisvállalati ügyfeleket szerezni a tárhelyszolgáltató. A Re/Code beszámolója alapján akcióba lendült a GoDaddy, ugyanis 12 millió ügyfelével a világ egyik legnagyobb domainnév regisztrátoraként és tárhelyszolgáltatójaként számon tartott vállalat a Microsofttal kötött stratégiai megállapodásának köszönhetően hamarosan üzleti Office 365 előfizetéseket is árul majd a kisvállalati ügyfelei számára.

„Minden kisvállalkozás szereti egy helyről beszerezni a működéséhez szükséges megoldásokat, így szeretnénk kielégíteni az igényeiket. Ezen ajánlattal nem kell több helyre menniük a szolgáltatások igényléséhez, a dolgukat megkönnyítve összekombináljuk őket” – kommentálta a nem túl bonyolult receptet Blake Irving, a GoDaddy vezérigazgatója.

Sajnos a pontos részletek egyelőre nem tisztázottak, azonban elvileg havi 3,95 dollárnál fog kezdődni az Office 365 havidíja, ebben az esetben minden bizonnyal csak kiegészítő szolgáltatásról van szó. Ettől függetlenül az új ügyfelek könnyebb meggyőzése érdekében már alapvetően kombinált domain + tárhely + Office csomagokat is létre lehetne hozni, valószínűleg ezen labdát is leütni majd a GoDaddy. (Fotó: Microsoft)

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: