IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Diptic Video - látványos videó kollázskészítő program iPhone / iPad-ra

A Instagramon és más közösségi oldalakon is egy csomó olyan program, alkalmazás van, amellyel fotóinkból készíthetünk egyszerűen látványos fotókollázst. Olyat viszont ami nem csak fotókból, de videókból is kollázst, videókollázst! készít már kevesebbet találunk.

A Diptic Video egy iPhone és iPad alkalmazás, amely ugyan nem ingyenes, de mindössze € 1,79-ért letölthető.

A Diptic Video videókollázs app 35 sablont, vagy keretelosztást tartalmaz, ahová akár videókat illetve fotókat is feltölthetünk. A keretekbe korábbi videókolázst is lehet tenni, így még több variációban mutathatjuk be fotóinkat/ videóinkat. A videókollázs programban tudjuk szerkeszteni a háttér színét, és némileg szerkeszthetjük a videókat is, például fényerőt, kontrasztot állíthatunk és saját zeneszámainkat is feltölthetjük, illetve beállíthatjuk  azt is, hogy a videók hogyan induljanak el: egyidejűleg, vagy egymás után... A kész videó/fotokollázst egyszerűen megoszthatja Facebookon, Instagramon vagy e-mailben is.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: