IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

EgészségGPS - ingyenes magyar egészségügyi alkalmazás androidra

Az EgészségGPS androidos  egészségügyi alkalmazás segítségével bárhol megtaláljuk a legközelebbi egészségügyi intézményt, vagy ügyeletes gyógyszertárat és a hozzá vezető legrövidebb utat.

Az EgészségGPS folyamatosan frissülő adatbázisában, gyógyszertárak, kórházak és egyéb egészségügyi intézmények, és eü termékeket értékesítő helyek (benzinkutak, drogériák), továbbá a járóbeteg-és sürgősségi ellátóhelyeket találjuk meg telefonszámmal és nyitvatartási idővel. Az ügyeletes gyógyszertárak nyitvatartási idejét nagyon nehéz nyomon követni, azonban ez az ingyenes androidos alkalmazás egyedülálló abban, hogy az adatbázis naprakész információkat ad az ügyletes patikákról, rengeteg időt spórolva a felhasználónak.

A EgészségGPS nem csak megmutatja a legközelebbi releváns egészségügyi helyet, de meg is tervezi meg az útvonalat, attól függően, hogy autóval vagy tömegközlekedési eszközzel akarjuk-e megközelíteni. Az EgészségGPS egészségügy alkalmazás androidos okostelefonokra ingyenesen letölthető innen. https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanoma.egeszseglokator

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: