Hírek - IKT hírek röviden

(videó) Saját kiterjesztett valóság ingyen! - Aurasma app iPhone-ra, Androidra

Az Aurasma kiterjesztett valóság ingyenes app-al egy iPhone, iPad vagy androidos okostelefon segítségével még egy gyerek is könnyen és gyorsan elkészítheti saját kiterjesztett valóság-világát.

Az ingyen letölthető Aurasma kiterjesztett valóság alkalmazás lényege, hogy az okostelefonunkkal vagy tabletünkkel lefotózott képhez egy tetszőleges média objektumot kapcsolhatunk (pl. videó, másik kép, alkalmazás, program stb.), ami - ha az Aurasma kereső bármikor meglátja ezt a képet - akkor a média megjelenik, vagy automatikusan elindul. A kiterjesztett valóság működése könnyen megérthető a videóból. A kiterjesztett valóság appnak sok izgalmas alkalmazási lehetősége van: lehet oktatási céllal használni, például egy kincskeresős játékban, ahol a kincskersésben úgy jutunk előbbre, ha megtaláljuk a jeleket, majd követjük a jelekről beolvasott (videó) utasításokat; küldhetünk képeslapot valakinek, aki ha az Aurasma app-al "ránéz" a képre, megláthatja valódi üzenetünket (ez az üzleti életben is használható!).

Az Aurasma kiterjesztett valóság app-ot az iTune és a Google Play App boltból lehet ingyenesen letölteni .

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: