Műhely - Pályázatok

Pályázat oktatási szakembereknek

A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdetett a közalapítvány által kezelt pályázatok bírálatában való részvételre, valamint egyéb szakértői feladatok ellátására közoktatás, felsőoktatás, felnőttoktatás, szakképzés vagy nyelvoktatás területek valamelyikén dolgozó szakemberek részére.

A pályázaton olyan magánszemélyek vehetnek részt, akik - a pályázati űrlapon felsorolt tudományterületek valamelyikének szakértői; - és az EU legalább egy hivatalos nyelvét – elsősorban az angol, a német, a francia, a spanyol vagy az olasz nyelvek valamelyikét – munkanyelvként (legalább B2-es szinten) használják. Közoktatás és szakképzés területekhez kapcsolódóan kiválasztásnál előnyt élvez az, aki az EU legalább két hivatalos nyelvét – melyek közül az egyik az angol, a másik elsősorban a német, a francia, a spanyol, vagy az olasz nyelvek valamelyike – munkanyelvként (legalább B2-es szinten) használja. - A szakértői feladatok elvégzésére elsősorban abban az esetben tudják alkalmazni pályázókat, ha számlaképesek.

Erről az űrlapon szükséges nyilatkoznia a pályázónak.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: