IKT műhely - Facebook

Megérkezett a Facebookra Paper hírolvasó

Elsőként Apple iOS-re fog elérhetővé válni a magazinszerű alkalmazás. Körülbelül két héttel ezelőtt felröppent a pletyka, miszerint a Facebook akár még januárban leleplezheti a Paper névre hallgató alkalmazását, amelyet a közösségi portálhoz kötődő hírolvasó programként jellemzett a forrás.

Tegnap a vállalat pénzügyi eredményeinek ismertetése után megtörtént a szoftver leleplezése, a Paper február 3-tól elsőként az egyesült államokbeli Apple iPhone felhasználók számára lesz elérhető. Az alkalmazás a Facebook ismerősök és külső hírforrások anyagait fogja magazinszerű módon megjeleníteni a felhasználók számára.

A kezdőlapján a közösségi hálós ismerősök érdekesnek titulált frissítései kapnak majd helyet, ezen felül pedig tematikus gyűjtések megjelenítését lehet majd aktiválni. Az elérhető kategóriák közt a fotózás, tudomány és sport is megtalálható.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: