Műhely - Pályázatok

Pályázat ingyens részvételre - Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány

Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány ingyenes részvételt biztosít egy fő számára a márciusi Elsősegélynyújtást oktató, akkreditált pedagógus továbbképzésre.

Pályázni néhány mondatos bemutatkozóval lehet az elsosegely@elsosegely.hu e-mail címre. Pályázat kritériumai: - pedagógus alapképzettség (tanár vagy tanító), - legalább öt éves szakmai gyakorlat, - legalább öt éve, folyamatos munkaviszony oktatási intézményben, - a pályázó oktatási intézménye 5000 fő alatti településen van, - a pályázó munkahelye az alábbi megyék egyikében található (Nógrád, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun, Békés, Somogy). - előnyt jelent, ha a pályázó már tanított valamilyen szinten elsősegélynyújtást.

Az Alapítvány finanszírozza: - a 2014. március 6-22. közötti képzést teljes részvételi díját. Az Alapítvány NEM finanszírozza: - utazási költségek, - szállásköltségek, - étkezési költségek.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: