Szerkesztőség - Szerkesszük együtt

Szerkesszük együtt - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
Szerkesszük együtt

Az Interaktív Oktatástechnika portál egy nyílt, közösségi, virtuális tér, amely lehetőséget kíván adni a témában érdekelt minden résztvevőnek a megnyilvánulásra. Valójában egy önmagát hírekkel, információval ellátó, organikus alkotói közösség megteremtése a cél, ahol ...

A szerkesztőség legfőbb feladata

a portál népszerűsítésén túl, a website infrastruktúrájának biztosítása és a célokkal/alapelvekkel összhangban lévő harmonikus portál üzemeltetése.

A publikálás feltételei
Magánszemélyek, nem profitorientált intézmények, (társadalmi ) szervezetek

Magánszemélyek, oktatási intézmények, társadalmi szervezetek, és általában a nem profitorientált tevékenységet folytatók ingyenesen tehetik közzé cikkeiket, ha megfelelnek az alábbi elvárásoknak:

  • a cikk témája illeszkedik az IOT portál által lefedett témakörök (rovatok) valamelyikébe
  • a közölt szöveg jogtiszta forrásból származik, vagy a forrás megfelelően fel van tüntetve
  • a cikk tartalma, szakmai és etikai minősége a közösség szelleméhez méltó és annak ismereteit gyarapítja

A beküldött cikkek publikálásáról a főszerkesztő dönt saját belátása vagy az általa felkért szakemberek véleménye alapján.

Formai megkötések
  • szöveget, képet, videót és/vagy hanganyagot publikálunk
  • A MS Word formátumú cikkek ne legyenek 400-500 szónál hosszabbak (ha hosszabb, akkor abból több cikket kell készíteni)
  • a videoklippek lehetőleg ne legyenek hosszabbak 2-3 percnél.

Ha publikálni szeretne, kérjük küldje el anyagát az info@iot.hu email címre és/vagy vegye fel a kapcsolatot a főszerkesztővel (Tarnavölgyi Gábor 30 595 43 88 - munkaidőben).

Cégek, profitorientált szervezetek

Ha érdekli különleges, és rendkívül hatékony médiarendszerünk, kérem olvassa el ezt a tájékoztatót. >>>

Bízom benne, hogy hamarosan alkotói közösségünkben üdvözölhetjük Önt is!

Tarnavölgyi Gábor alapító, főszerkesztő - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - Interaktív tábla, interaktív panel, digitális rajztábla, táblamásolók, digitális mikroszkóp, oktatási projektor, ultraközeli vetítés, szuperközeli projektor, dokumentumkamerák, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, PC és laptop, e-papír, digitális toll, digitális olvasókönyv, webkamera, nyelvi laborok, interaktív tanterem, táblaszoftver, interaktív tananyag, pedagógus képzés

Üdvözlettel

Tarnavölgyi Gábor
IOT portál főszerkesztő
***

Ha kérdése, véleménye, észrevétele van, netán szívesen megosztaná tapasztalatait másokkal is a témával kapcsolatban, kérjük, értelemszerűen töltse ki az alábbi űrlapot és küldje el szerkesztőségünkbe, vagy írjon nekünk az info@iot.hu email címre. Köszönjük!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: