IKT műhely - Csináld magad

Már letölthető a Google böngészőjének bétája, magyarul- Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
Már letölthető a Google böngészőjének bétája, magyarul

A Google letölthetővé tette készülő böngészőjének (Google Chrome) béta változatát. A béta verzió elsősorban a tesztelőknek szól és jelenleg csak Windowsos változata elérhető.....

A készülő böngészőről rengeteg információt tudhatunk meg annak honlapján, ráadásul magyarul is.

A Googl Chrome-ban egyetlen mező szolgál az URL címek megadására és keresésre. A kombinált kereső- és címsor segítségével a felhasználók pillanatok alatt eljuthatnak azokra a weboldalakra, ahova szeretnének, gyakran csupán néhány billentyű leütésével.

Amikor új lapot nyitunk meg, mindig megjelennek vizuális formában a legtöbbet látogatott webhelyek, a legszívesebben használt keresők, illetve a nemrégiben könyvjelzővel megjelölt oldalak és legutóbb bezárt lapok listája.

googlechrome

A webes alkalmazásokat a böngésző megnyitása nélkül, külön parancsikont létrehozva is futtathatjuk.

Van összeomlás elleni védelem (minden bongészőlap egymástól függetlenül, különválasztva működik, így ha az egyik lefagy, az nem lesz hatással a többire, tehát a munka a Chrome újraindítása nélkül is folytatható), inkognitó üzemmód és természetesen adathalászoktól is megóv minket a böngésző.

A Google Chrome egy új JavaScript motort használ, a V8-at, amely nem csak felgyorsítja napjaink webes alkalmazásait, hanem olyanok megszületését is lehetővé teszi, amelyek a mostani böngészőkkel nem működhetnének.

A letöltéseket a program nem külön letöltéskezelőben, hanem az ablak alján mutatja.

A béta verzió Windowsos változata letölthető innen: http://www.google.com/chrome

Forrás: Techline.hu.

***

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: