Közösség - Cégek

Xclas A kreatív tanársegéd - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
Smart Consulting Group Kft – Akik a „Kreatív Tanársegéd” mögött állnak

Mottó: Nyitottnak lenni és befogadni egy új innovációt az első nagy lépés… Ha ezt megteszi, a többinél mi már fogjuk a kezét...

A pécsi székhelyű Smart Consulting Group Kft, 10 éve foglalkozik informatikai megoldásokkal.

Wireless hálózatok kiépítése, hardware, software elemek forgalmazása, egyedi informatikai problémák megoldása és tanácsadás tartoznak a cég főbb profiljai közé.

Működési területüket két éve bővítették az XClass multimédiás és interaktív oktatástechnikai eszközrendszerrel.

A szoftver a Sun-Tech International Group Ltd fejlesztése, amelynek kizárólagos forgalmazója Magyarországon a Smart Consulting Group Kft.

A hazai adaptálást és a termékbevezetést a cég munkatársai végezték, így ma már a „Kreatív Tanársegéd” az angol nyelven kívül, magyar nyelvű felülettel is elérhető.

„Oktatástechnikai koncepciónk lényege, hogy a gyerekek számítástechnikai fogékonyságát, ezt a számukra barátságos közeget kihasználva szeretnénk őket megközelíteni az oktatás területén is: multimédiás, interaktív eszközök segítségével.” – mondja Pfaff Kornél a cég ügyvezetője.

Szoftverüket, a „Kreatív Tanársegédet” az ország számos iskolájában használják.

Multimédiás, interaktív rendszerük – meggyőződésük szerint, - színesebb, változatosabb, a frontális oktatást kiegészítve egy valóban interaktív oktatási élményt képes nyújtani az ismeretanyagok átadásában.

További információk: www.xclass.hu

***

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: