Közösség - Események

2. Digitális Esélyegyenlőség Konferencia (DE!) - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
2. Digitális Esélyegyenlőség Konferencia (DE!)

A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) honlapján még lehet jelentkezni a társaság november 7-én, Budapesten rendezendő, digitális esélyegyenlőség témájú második konferenciájára, amelynek fővédnöke Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke..

A konferenciára kétszáz résztvevőt várnak, amelyen az előzetes program szerint 9 hosszabb lélegzetű előadás hangzik el, illetve egy kerekasztal-beszélgetés is tartanak, ahol kormányzati, vállalkozói és civil szervezeti vezetők és a közönség interaktív módon elemzik az elhangzottakat, illetve vetnek fel új témákat.

Az előadások között két oktatási vonatkozású előadás is szerepel (Honti Pál – „Játékok az oktatásban – egy 12000 fős esettanulmány” és Péterné Czakó Edit – „Digitális Középiskola, mint esélyteremtés”), ami miatt érdemes az ingyenes, de regisztrációhoz kötött konferenciára jelentkezni.

Aki már nem férne be, az se szomorkodjon, mert az élő, internetes közvetítés segítségével a konferencia mindenki számára elérhető lesz.

***

Kapcsolódó cikkek: -

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: