IKT műhely - IKT az osztályomban

Ingyen videószerkesztő program letöltése - Fotókból látványos videóLátványos videót készíthetünk percek alatt az ingyen letölthető Ashampoo Slideshow Studio videoszerkesztő program segítségével...

Az internet amolyan igazi kincsesbánya, ahol korábban megvásárolható programokra akár ingyen is ráakadhatunk, s ezúttal nem valamiféle warez megoldásra gondolunk, hanem egy teljesen legális letöltésre.

Ezúttal az Ashampoo Slideshow Studio 2010-hez juthatunk hozzá ugyanis ingyen és bérmentve, mindössze le kell töltenünk azt az alábbi promóciós oldalról.

Az egyetlen dolog, amit cserébe adnunk kell, az e-mail címünk. A regisztrációs kulcsot a program első indításakor az Obtain a FREE full version key gombra kattintva igényelhetjük, a böngészőben megnyíló oldalon megadva az e-mail címünket, s ha volt már Ashampoo-s fiókunk, akkor a jelszavunkat (ha nem volt még ilyenünk, létrehozhatjuk)...

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

További információ >>> Teljes verziós video-slideshow készítő ingyen

 

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: