Számítógépek - Okostelefonok

INQ Cloud Touch a Facebook mobilNem a Facebook gyártja, de a közösségi szájt használatára optimalizálták az INQ Cloud Touch készüléket, amelyről most először került elő képi anyag, ráadásul rögtön videón. Hirtelen kettőn is.

Az emberek mindennapi kommunikációs szokásaihoz alakították és a Facebookot szervesen beleépítették. A kezdőképernyőről rögtön elérhetők a Facebook főbb funkciói, egy [alapértelmezett] widgeten pedig látszanak a legfrissebb állapotfrissítések, videók és képek - írta korábban az INQ Cloud Touch néven már kiszivárgott készülékéről. Csütörtökön be is jelentették a telefont: 3.5 colos kijelző, 600 MHz-es processzor, 5 megapixeles kamera, GPS, wifi és 3G lesz benne, szóval idáig semmi különös.

A TechCrunch exkluzív videóbemutatóhoz jutott a londoni gyártó facebookozásra optimalizált mobiljáról, amely - ha sietnek - első lehet az ilyen készülékeke sorában. A videó sajnos egy 30 másodperces reklámmal indul, de utána látványos ízelítőt kaphatunk a telefon főbb jellemzőiből. Ja, és még egy probléma: saját technikai okaink miatt most éppen nem tudjuk beágyazni, így el kell látogatnotok az eredeti helyére a megnézéséhez. Időközben elkészült egy másik is, ezt pedig alább nézhetitek meg.

A videókon látszik, hogy a Facebook alkalmazásnál jobban integrált megoldással érkezik a készülék, de azt hiszem, hogy még javában magán fogja hordozni az első generációs jegyeket. A Facebook-láz miatt viszont, ha kiugró siker nem is biztos, hogy lesz, egy jó árazással nehezen tud majd nagyot bukni áprilisban megjelenő Cloud Touch modelljével az INQ.

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor


Tovább a teljes cikkhez >>> Először videón a Facebook-mobil (technet.hu)

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: