Műhely - Könyvespolc

Bedő Andrea - Schlotter Judit: Az interaktív tábla - Műszaki kiadó
Az interaktív tábla – egy könyv, ami nem hiányozhat a pedagógus polcáról

Ha most szabadságra mennék, ezt a könyvet biztosan magammal vinném!

A Műszaki Kiadó webáruházában a mai naptól (2008.november 5.) megvásárolható a várva-várt hiánypótló mű, Bedő Andrea és Schlotter Judit közös, ’Az interaktív tábla” című munkája…

Bedő Andrea - Schlotter Judit: Az interaktív tábla - Műszaki kiadóA több ezres „előfizető”, azaz előjegyző tanárok és puszta érdeklődők legnagyobb örömére és elégedettségére megjelent a hazai könyvpiacon fehér hollónak számító szakkönyv.

A digitális írástudás korszakának trójai falovát, az interaktív táblát komplex módon bemutató első professzionális publikáció méltán keltett ekkora várakozást.

A gyakorlatias könyv elsősorban azoknak szól, akik még csak most ismerkednek az interaktív táblával, ám azok is haszonnal forgathatják, akik már jártasabbak a digitális tábla működésében, és módszertanában, de szeretnék tudásukat még inkább a mindennapi gyakorlat nyelvére lefordítani.

A könyv nagy érdeme, hogy színes, élményszerű formában segíti azokat a pedagógusokat, akik az órai interaktivitást, a tanulók motiváltságát erősítve, hatékonyabban szeretnének oktatni.

A kiadvány november 5-től megvásárolható a Műszaki Kiadó webáruházából!

***

Kapcsolódó cikkek: -

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: