Számítógépek - Laptop és PC

LG Optimus itt a világ első 3D kamerás táblagépeAz MWC-n bemutatott LG táblagép, az Optimus Pad 8,9 colos kijelzővel, Tegra 2 processzorral, Honeycombbal érkezik - ráadásul ez a világ első 3D kamerás táblagépe. Nagyon drága lesz.

8,9 colos kijelzővel érkezik a 149,4 mm hosszú Optimus Pad - félúton a 7 és 10 colos táblagépek között. A kijelző 1280x768-as felbontású, 15:9 képarányú. Az LG tabletjén a Honeycomb, a Google legújabb platformja fut, amelyet kimondottan a nagyobb képernyőfelbontással dolgozó táblagépekre optimalizáltak, és ami támogatja a táblagépekre tervezett Google alkalmazásokat, például a Google eBooksot, Google Maps 5-öt és a Google Talkot is. A gépben kétmagos, 1 GHz-es Tegra 2 processzor dolgozik, így az akadásmentes használat borítékolható, még multitask mellett is.

LG Optimus itt a világ első 3D kamerás táblagépe

Az erős hardverrel ellátott tablet igazi különlegessége, hogy ez a világ első 3D-s kamerával rendelkező táblagépe - 3D felvételeket készíthetünk, és ha van arra alkalmas tévénk, meg is nézhetjük - természetesen HDMI-vel csatlakoztatva. Ha nincs 3D, még ott a full HD, amit gond nélkül kitehetünk tévére. A Tegra Zone alkalmazáson keresztül konzol minőségű játékokat is ígér az LG. A hazai bevezetésről az LG későbbre ígért tájékoztatást, az árról pedig hallgat a gyártó - a Mobilport értesülései szerint azonban nagyon drága lesz, valahol 300 ezer forint körül áll meg az ára.

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor


További a teljes cikkhez >>> LG Optimus itt a világ első 3D-s tablete (technet.hu)

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: