IKT műhely - IKT az osztályomban

Programok telepítése 1 klikkel - Ninite.comEgy számítógép újratelepítése hosszadalmas folyamat lehet, hiszen előfordulhat, hogy rengeteg programot kell telepítenünk és a telepítésnél természetesen végig kell klikkelgetni a teljes telepítési folyamatot, ami valóban időigényes.

Szerencsére mára már vannak jobb megoldások is, az egyik ilyen lehetőséget ad arra, hogy kiválasszuk a telepítendő programok listáját és azok automatikusan, közbeavatkozás nélkül települnek. A ninite.com weboldal ...

A ninite.com weboldal lehetőséget ad arra, hogy több tucatnyi ingyenes program közül kiválasszuk azt amit telepíteni szeretnénk.


Ninite.com programok telepítése 1 klikkel

Rengeteg program közül választhatunk

Rengeteg ingyenes program közül választhatunk, megtaláljuk a népszerű böngészőket, üzenet küldőket, lejátszókat, képnézegetőket, stb.

Hogyan működik?

Egyszerűen csak ki kell választanunk azokat a programokat, amiket telepíteni szeretnénk, majd alul a zöld “Get Installer” gomba kattintva a következő oldalon a “Click here to download your installer.” linkre kattintva tölthető le a telepítő.

A telepítő elindítása után automatikusan elvégzi a kért programok telepítését.

A Ninite telepítés közben

A Ninite telepítés közben

A telepítés során a telepített programok a “Program files” könyvtárban elérhetőek, illetve az  ikonjaik az asztalon megjelennek.

További a teljes cikkhez >>> Minden program telepítése 1 kattintással (ebookz.hu)

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: