IKT műhely - Internetről általában

A legjobb webes alkalmazásokLetiltott YouTube videókra kíváncsi? Névtelenül internetezne, vagy csak le szeretné mérni internetkapcsolata sebességét? Mindezek és még rengeteg más feladat is egyszerűen megoldható a böngészőkből is!

A legjobb webes alkalmazások

Képekben: A legjobb webes alkalmazások

Különösen kis teljesítményű számítógépeken a különböző programok telepítése kellemetlen teljesítményromláshoz vezethet. Az operációs rendszerek nem csak a programok futtatása közben lassulhatnak le, hanem a feltelepített ám nem használt programok is komolyabb erőforrásokat foglalhatnak le.

A manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő webes alkalmazások nem csak ezt a problémát küszöbölik ki, de bármilyen internet kapcsolattal rendelkező gépen, változatlan formában elérhetők. Bárhol játszhatunk velük, telefont függetleníthetünk, képeket szerkeszthetünk vagy fájlokat konvertálhatunk más formátumokba segítségükkel. És ez még nem minden, a sort hosszasan folytathatnánk.

Képekben: A legjobb webes alkalmazások

Nézzék végig galériánkat, ahol összeválogattuk a legnépszerűbb és leghasznosabb webes alkalmazásokat! Jó szórakozást és kellemes internetes időtöltést kívánunk!

Download.CHIP.eu nem vállal felelősséget a kiadói leírásban szereplő kijelentésekre. Minden felhasználó maga dönti el, hogy törvényes e az adott program használata.

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

További a teljes cikkhez >>> A legjobb webes alkalmazások (download.chip.eu)

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: